Liga 1

Dinu îi răspunde lui Negoiţă: "Steaua este un model de urmat! Sînt dezamăgit, aştepţi oricînd un şut în fund"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 mai 2013

Cornel Dinu a răspuns după acuzele lui Ionuţ Negoiţă din această după-amiază. Acţionarul dinamovist l-a atacat pe Dinu, spunînd că ar trebui să plece la Steaua.

"Nu ştiu dacă mă trimite la Steaua. Aceste declaraţii nu au nimic comun cu fair-play-ul, cu adevărul şi cunoaşterea. Steaua a reuşit să facă o echipă superioară, din păcate nu avem capacitatea să urmăm un model. Modelul acesta incontestabil îl reprezintă Steaua. Mă aştept la orice, trăim într-o lume în care răul îi îndeamnă pe oameni spre unele acţiuni, mai puţin raţiunea. Durerea este imensă. Steaua este un model de urmat. Sînt total dezamăgit de aceşti oameni cu asemenea concepţie. Acum te aştepţi oricînd la un şut în fund", a spus Dinu la Fanatik Show, pe Digisport.

Cornel Dinu a lăudat curajul lui Negoiţă după preluarea lui Dinamo, dar este deranjat că nu apreciază modelul Stelei: "Ionuţ Negoiţă a făcut un efort deosebit cînd a preluat-o pe Dinamo, dar de la asta pînă a nu recunoaşte strategiile cîştigătoare e mult prea mult. Trăim timpuri dureroase şi nu învăţăm nimic. Nu mai avem nimic în comun cu realitatea", a încheiat Dinu.

Cornel Dinu este jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate în tricoul lui Dinamo în campionat, 454 partide.  A cîştigat de 6 ori campionatul ca jucător şi de două ori ca antrenor.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.