Liga 1

Hizo IV » Nemţenii au mutat după eşecul cu Vasluiul, 0-2: ”Dulăul” a fost numit "principal" în locul lui Enache

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul de 66 de ani a mai antrenat în trei rînduri gruparea moldoveană, obţinînd cele mai prestigioase rezultate din cupele europene: remize cu Juventus şi eliminarea Mallorcăi. Costel Enache ar putea rămîne în staff-ul lui Hizo.


Dragoste, scandal, dragoste, scandal, din nou dragoste. Astfel s-ar rezuma relaţia lui Viorel Hizo cu Ceahlăul şi cu Gheorghe Ştefan. De ieri, "Dulăul" a revenit ca tehnician al moldovenilor, după ce-a mai pregătit formaţia în alte trei mandate: 1998-2000, 2003-2004 şi 2007-2008. Hizo ar fi dorit să abandoneze antrenoratul, dar a fost convins de către "Pinalti" să mai stea pînă în vară pe banca echipei, dorindu-se a se evita emoţiile retrogradării.

Nea Vio a dus Ceahlăul în cupele europene: două remize prestigioase cu Juventus, 1-1 şi 0-0, în Cupa Intertoto, plus contribuţia sa, în primul meci, la eliminarea Mallorcăi, în aceeaşi competiţie, 1-2 şi 3-1!

Costel Enache, 40 de ani, a fost sacrificat, deşi Ceahlăul are 4 puncte peste primul loc retrogradabil. Poate să rămînă în staff-ul tehnic, însă probabil va alege o altă oportunitate în curînd. "Situaţia nu-i disperată, dar e grea. Depindem şi de celalalte rezultate, avem 50 la sută şanse să ne salvăm de la retrogradare", a comentat Ştefan, preşedinte de onoare al clubului şi primar al urbei, cauzele mutării.


3 meciuri mai are de jucat Ceahlăul în acest sezon: cu Oţelul, la Galaţi, acasă cu CSMS Iaşi şi în Giuleşti, cu Rapid

"Trebuia un şoc la echipă, un imbold. Dacă făceam egal cu Vasluiul, Enache rămînea. Am discutat cu Hizo, e rezolvat"
Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare Ceahlăul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.