Liga 1

Steaua îşi schimbă strategia » Cum crede Becali că poate aduce din nou Liga Campionilor în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 mai 2013

Patronul Stelei, Gigi Becali, face pace cu gloriile echipei, care au reuşit să cîştige Cupa Campionilor în 1986, însă crede că dacă s-ar fi păstrat aceleaşi reguli, şi actuala echipă din Ghencea ar avea şanse să pună mîna pe acest trofeu.

"Steaua '86 a făcut un lucru măreţ. Nu vreau să fac comparaţii cu echipa actuală pentru că nu vreau să se interpreteze. Vreau doar să spun că dacă acum Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Chelsea, AC Milan şi Inter Milano ar avea voie să folosească doar trei jucători străini, am putea cîştiga şi noi Liga Campionilor.

Poate doar Barcelona să fie de aceeaşi valoare pentru că are foarte mulţi spanioli. În rest, aceste echipe sînt selecţionatele lumii. În fotbalul actual, noi mai avem nevoie de cîţiva ani pentru a ajunge într-o semifinală sau finală de Liga Campionilor.

Avem nevoie de o bază sportivă, de alt nivel de antrenament. Trebuie să se schimbe şi nivelul de trai al românilor. În 7-8 ani românii vor gîndi altfel, iar o dată cu ei şi fotbaliştii vor avea altă mentalitate", a declarat Gigi Becali pentru Gîndul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.