Liga 1

Diferenţa între locurile de clasament este de 180.000 de euro de poziţie: "Luptaţi pentru bani!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar dacă s-au îndepărtat de Europa, jucătorii au primit ordin să nu se lase pe tînjală întrucît în conturile clubului trebuie să intre o sumă cît mai mare din drepturile TV


Dinamo mai are speranţe la un loc de cupă europeană, dar şansele s-au diminuat dramatic. Şefii le-au transmis lui Ţălnar şi compania să facă tot posibilul ca echipa să nu piardă cumva şi locul 5, ocupat acum în clasament. Motivul e simplu. Locul de acum aduce 2,75 milioane de euro din drepturile TV în contul clubului, iar orice loc urcat sau coborît în clasament ar însemna o variaţie de 180.000 de euro în plus sau în minus în conturile clubului. "S-au investit multe milioane de euro în plata datoriilor, astfel că va conta orice euro la final, atunci cînd se va trage linie", spun oficialii.

Butoi cu pulbere
Astfel că Ţălnar va alinia formula standard a echipei în ultimele 3 runde, cu Vaslui, în deplasare, cu Viitorul, acasă, şi cu Oţelul, la Galaţi. Atmosfera e una încordată la nivelul lotului. Dinamoviştii, jucători şi angajaţi, au primit cîte 1.000 de lei în preajma Paştelui ca avans din salariul pe luna martie. Fotbaliştii au refuzat suma, transmiţînd că vor să primească toţi banii odată! Dar, după eşecul cu Steaua, nu se ştie cînd va fi acea zi a salariului. Mîine se fac două luni de întîrziere salarială.


"Dacă la Steaua se construieşte, la Dinamo lucrurile se degradează. Avem nevoie de jucători de valoare pe mai multe posturi, ce trebuie antrenaţi bine, să alerge tot meciul. Sînt realităţi şi nu vreau să comenteze cine, cum şi în ce fel"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.