Liga 1

Cine vine, cine pleacă » Steliştii au găsit un înlocuitor pentru Chipciu: "M-am gîndit la el, dar e greu de adus"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 mai 2013

Steaua continuă să urmărească ţinta Bokila şi mai are în plan să mai transfere încă un atacant din Liga 1. Gigi Becali a lămurit şi capitolul plecări şi a dezvăluit că Mihai Costea va rămîne la insistenţele lui Reghecampf.

Patronul Stelei l-ar vrea şi pe Lucian Sînmărtean (33 de ani), fotbalist care l-ar putea înlocui pe accidentatul Chipciu, dar mijlocaşul e greu de adus.

"Pe Bokila dau maximum 800.000 de euro. Negocierile nu s-au încheiat încă. La Nistor şi Viera am renunţat că i-am auzit că vor să plece în străinătate. Să fie sănătoşi. Pe mine trebuie să mă speculezi atunci, pe moment. Vreau şi pe Alibec să-l iau.

Eu m-am mai gîndit şi la Sînmărtean, dar el mai are un an de contract cu Vaslui şi e greu de adus", a spus Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Doar Rocha pleacă

"De plecat va pleca doar Adi Rocha şi cîţiva dintre puştii ăia. Mihai Costea nu va pleca pentru că a insistat Reghe. A zis că e păcat ca un jucător cu asemenea calităţi să nu facă nimic. Zice că-l va face fotbalist", a mai declarat Becali.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.