Liga 1

Dumitru Dragomir îi răspunde lui Hagi: "Rămînem cu 16 dacă e nevoie"

Hagi e cel care a criticat cel mai dur situația provocată de nelicențierea celor 3 cluburi

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dragomir spune că Liga 1 nu va avea obligatoriu 18 competitoare.

Boss-ul Ligii a ţinut să-i răspundă lui Gică Hagi, care afirmase că în mod normal ar trebui să retrogradeze doar o echipă, în cazul în care Severin, U Cluj şi Rapid nu vor primi licenţa.

Dumitru Dragomir a spus că orice formaţie ce va retrograda pe teren va juca la anul în divizia secundă, pe lîngă acestea urmînd să ajungă la matineu şi cluburile care nu vor primi OK-ul din partea Comisiei de Licenţiere.

"Acesta-i regulamentul, îl vom respecta! Ipotetic, în cel mai rău caz, putem avea şi campionat de 11 echipe, în sensul în care trei nu ar primi licenţa, iar alte patru ar retrograda pe teren. Oricum, varianta asta nu e realistă în situaţia de faţă. Dacă vor rămîne 14 echipe în Liga 1, vom trece din toamnă la sistemul play-off/play-out", a explicat Mitică la Fanatik Show.

"Dacă trei cluburi n-au primit licenţa, atunci trebuie să retrogradeze doar Bistriţa, aşa ar fi logic! Noi am respectat competiţia, cine nu a făcut-o trebuie să plătească!" (Gică Hagi, patron Viitorul)

"În România, dacă nu ţipi, nu eşti băgat în seamă! M-am săturat să fiu furat de arbitri, vreau să fiu lăsat să joc fotbal!" (Gică Hagi, patron Viitorul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.