Campionate

Copilul care separă "cocoşii" » Un băieţel de 5 ani a oprit o ceartă violentă între antrenorul lui şi arbitru

El e fotbalistul momentului: Alejandro, copilul care stopează violenţa

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Micul Alejandro a apărut între cei doi adulţi, împingîndu-i cu mînuţele şi strigînd cît putea de tare: "Ajunge! Opriţi-vă! Stop!".

Într-un fotbal care a atins punctul culminant al violenţei, un copil de numai 5 ani ne dă o lecţie imposibil de uitat.

În week-end, un meci de pitici jucat în Spania, între Las Palmas şi Union Viera, s-a întrerupt după ce antrenorul oaspeţilor a pătruns pe teren, enervat de deciziile "centralului". Protesta agresiv în faţa unui arbitru care îi răspundea la fel de dur.

Atunci a apărut Alejandro Rodriguez Macias, 5 ani, atacantul lui Viera. S-a interpus între cei doi "cocoşi", i-a împins cu mîinile şi a strigat la ei: "Ajunge! Opriţi-vă! Stop!". Dintr-o dată, furioşii s-au liniştit, iar părinţii care făceau scandal pe margine l-au ovaţionat pe băiat.

Seara, invitat la o emisiune TV, Alejandro a spus: "Nu puteam să stau fără să fac nimic. Le-am cerut să tacă, nu mai voiam să continue cearta. Era fotbal, nu loc de război".

"Gestul copilului a fost memorabil. I-a calmat pe antrenor şi pe arbitru, transformînd atmosfera din jurul terenului. Minunat, un exemplu pentru toţi" (Ruben Lopez Estupinan, autorul fotografiei)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.