Campionate

VIDEO Poftiţi la cardiolog! » Watford a ajuns în finala playoff-ului Premier League după un final memorabil de meci

Almunia (dreapta, Watford) îl blochează de două ori la penalty pe Knockaert

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Watford s-a calificat în finala playoff-ului pentru Premier League cu un gol în minutul 90+7 venit după un penalty ratat de adversari: n-a fost singurul meci decis astfel în finalul nebun de sezon din Albion.

Minutul 90+7 la Watford - Leicester. Gazdele au 2-1, se pregătesc de prelungiri. Miza e calificarea în ultimul act al playoff-ului pentru Premier League. Nu se respectă regula golurilor marcate în deplasare, scorul anulează victoria "vulpilor" din tur, 1-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dar ultima fază e SF: penalty Leicester în minutul 90+7, Almunia apără şutul lui Knockaert, Watford pleacă pe contraatac, face 3-1 (finala cu Crystal Palace, pe 27 mai)! Fantastic, publicul rememorează golul lui Aguero din ultima etapă a sezonului trecut, care i-a oferit titlul PL lui Man. City. Dar există şi exemple recente!

BRENTFORD - SWINDON, baraj pentru accederea în Championship (D2). În tur, Swindon conduce cu 1-0 şi e egalată în minutul 90+4. În retur, invers: Brentford primeşte golul de 3-3 în minutul 90+5!

CRYSTAL PALACE - PETERBOROUGH, ultima etapă Championship. Oaspeţii au nevoie de egal pentru a se salva. Conduc cu 2-1, sînt egalaţi în minutul 83 şi primesc golul retrogradării în minutul 90!

NOTTINGHAM - LEICESTER, ultima etapă din Championship. Ambele se pot califica în play-off. Condiţii: Bolton să nu învingă, ele să nu facă egal. Bolton încheie 2-2, Leicester dă golul de 3-2 în minutul 90+1. Marcator? Knockaert, cel care ratează, apoi, penalty în minutul 90+7 cu Watford!

22,3% e media golurilor marcate în primele trei ligi engleze după minutul 75

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.