Handbal

Jakob Vestergaard se desparte de Oltchim: "Vîlcea o să-mi rămînă la inimă!"

Jakob Vestergaard şi-a luat ieri adio de la suporterii vîlceni // Foto: Marius Ionescu (Rm. Vîlcea)

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jakob Vestergaard a stat aseară pentru ultima dată pe banca tehnică a Oltchimului. Tehnicianul a fost aplaudat în picioare şi a părăsit sala cu lacrimi în ochi.

Danezul Vestergaard a fost extrem de iubit la Rm. Vîlcea, chiar dacă nu a reuşit să aducă Liga Campionilor. Profesionalismul său a fost apreciat de toată lumea. Suporteri, jucătoare, oficiali, toţi i-au mulţumit pentru tot ceea ce a reuşit la Vîlcea.

"Sînt fericit, dar nu peste măsură. Nu pot să nu mă gîndesc că am ratat Liga Campionilor, la un singur gol diferenţă. Nu am ce să le reproşez fetelor. Au jucat bine, s-au dăruit, s-au zbătut. Aşa a fost să fie", a spus Jakob.

A ales să plece în Danemarca, pentru a fi alături de familie. "Am trăit un sezon extraordinar la Rm. Vîlcea. Atmosfera de aici o să-mi lipsească, fetele, echipa asta minunată. Vîlcea o să-mi rămînă la inimă pentru totdeauna. A trebuit însă să plec în Danemarca, fiul meu începe şcoala", a adăugat Vestergaard.

Nu spune însă că nu se va întoarce vreordată. "Nu se ştie! Poate o să vin să antrenez Oltchimul sau poate naţionala României. Sînt sigur însă că Vîlcea ca şi echipă nu va dispărea. Din ce ştiu eu, vor continua destule fete, Oltchim va rămîne o forţă în Europa. Poate vom fi adversari pe viitor", a declarat Vestergaard.

Tehnicianul s-a dezbrăcat de tricoul său, cu Oltchim, şi l-a aruncat fanilor. A îmbrăcat apoi tricoul de campion al României pe care a declarat că-l va înrăma şi-l va păstra la loc de cinste, în casa sa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.