Liga 1

Dinamo şi Steaua au fost la un pas de a fi desfiinţate: "Am avut un rol important în salvarea lor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 mai 2013

Fostul premier Adrian Năstase este cunoscut drept un susţinător al celor del a Dinamo. Acesta a vorbit într-un interviu pentru Wowbiz despre mai multe subiecte legate de clubul din Ştefan Cel Mare.

...despre cum a salvat Dinamo şi Steaua: "Ca parlamentar, la un moment dat, am avut, cred, un anumit rol, atunci cand unii voiau sa distruga cluburile Dinamo si Steaua, sustinand ca, dupa Revolutie, acestea trebuie sa fie desfiintate, deoarece reprezentau structuri din trecut.

Impreuna cu mai multi prieteni am ramas in echipele care au relansat clubul Dinamo. Sunt foarte legat de acest club. De aceea, dincolo de rivalitatea pe care uneori o percep cu alte cluburi, cum ar fi Steaua, eu am fost si voi ramane un fan al lui Dinamo"

...despre curajul de a merge în galeria lui Dinamo: "Da, fara indoiala aş merge. Ei stiu foarte bine ca, ani la rand, decenii la rand, si la bine, dar si la greu, am fost alaturi de club. De fiecare data cand ma vad cu ei, pe strada, in drum spre stadion sau dupa meciuri, ma saluta cu foarte multa prietenie"

...despre şansele de calificare ale României: "Eu nu-mi fac prea des iluzii. Sigur ca sanse mai sunt, teoretic, dar ele sunt mici. Problema e ca infrangerea cu Olanda sau egalul in fata Ungariei nu au fost o intamplare. Nu am aratat in teren ca am fi putut obtine mai mult", a spus Adrian Năstase pentru Wowbiz.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.