Liga 1

Sandu îl contrazice pe Hagi: "Echipele de pe locurile 15-18 retrogradează indiferent de situaţie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 mai 2013

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că respectă întocmai regulamentul şi rămîne pe poziţie în ceea ce priveşte echipele care retrogradează şi cele care nu primesc licenţa.

Oficialul FRF îl contrazice pe Hagi şi anunţă că echipele de pe locurile 15-18 retrogradează sigur, indiferent dacă vor exista echipe în prima ligă care nu vor primi licenţa.

"Regulile sînt clare. Locurile 15-18 retrogradează. Cu sau fără licenţă, retrogradează. De la 14 în sus rămîn, dacă au licenţă, iar cine nu are licenţă pierde locul. De promovat, promovează primele două din fiecare serie, dacă obţin licenţa. Daca nu o obţin, rămîn mai puţine.

Tocmai pentru a încheia suspiciunea promovării unor echipe care vin de pe locurile 3-4 sau 5, sau echipe care au retrogradat şi au obţinut licenţa în detrimentul altora care nu au obţinut. Pentru a elimina această suspiciune am decis de 2-3 ani de zile, în comitetul executiv, să eliminăm articolul 20, care se referea la locurile vacante. Nu mai sînt locuri vacante", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

Citeteşte şi: Hagi s-a enervat: "Liga să respecte cluburile corecte, care au luat licenţa!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.