Liga 1

Şi Reghe îl vrea pe Sînmărtean: "E pe placul lui, s-ar adapta perfect la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 mai 2013

Anamaria Prodan, impresarul lui Lucian Sînmărtean, 33 de ani, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocaşul Vasluiului să semneze cu Steaua în această vară.


"Momentan nu s-a discutat nimic cu Sînmărtean. Sînt convins că Gigi Becali va începe negocierile, dacă îl doreşte pe Lucian. Ar fi cel mai frumos lucru pentru el să îşi încheie cariera în Champions League. N-am vorbit însă pînă acum, nici măcar cu soţul meu.

Citeşte şi: Gigi Becali: "Îl vreau pe Sînmărtean, Vaslui are datorii la el" » Ce spune Porumboiu despre un posibil transfer

Sînmărtean pictează pe teren, s-ar adapta perfect la Steaua. Laurenţiu l-a revitalizat pe Vlad Munteanu la Chiajna, care a prins iar contract în Germania. Sînmărtean ar fi o lovitură pentru Steaua", a spus Anamaria Prodan la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Sînmărtean e pe placul lui Reghe şi nu ar spune nu unui transfer în Ghencea: "E unul dintre cei mai ambiţioşi fotbalişti pe care îi ştiu. N-am discutat cu el, dar sînt convins că ar veni cu ochii închişi să joace în Liga Campionilor".

1,1 milioane de euro este cota lui Sînmărtean, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.