Liga 1

Front comun la TAS » Rapid şi U Cluj vor avea aceeaşi strategie de apărare la Tribunalul din Lausanne

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid şi U Cluj s-au înţeles să facă aceeaşi strategie de apărare în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Rapid şi Universitatea Cluj vor lupta împreună la Laussane pentru a-şi susţine cauzele, după ce ambele cluburi nu au primit licenţa din partea Comisiei de Apel a FRF. Ideea a fost lansată de oficialii giuleşteni, care nu au găsit încă resursele financiare pentru a depune memoriul!

"Ne-au contactat cei de la Rapid şi încercăm o strategie comună în Elveţia pentru a avea mai multe şanse de reuşită. Nu e adevărat că nu avem bani pentru memoriu, Universitatea are în cont bani pentru a plăti memoriile pentru toate formaţiile din Liga 1. E posibil şi să nu primim un aviz favorabil, dar noi şi Rapid sperăm să convingem TAS şi să jucăm la anul viitor în prima ligă", a spus Horea Ţiril, administratorul judiciar al clujenilor.

U aşteaptă ca planul de reorganizare să fie aprobat de instanţă pe data de 22 mai, în timp ce Rapid ar putea primi actul pînă la finele săptămînii. Ambelor cluburi le-a fost refuzată licenţa din cauza lipsei acestui plan de reorganizare judiciară.

37.000 de euro costă un memoriu la TAS

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.