Liga 1

Veste dură pentru Contra » Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Petrolului va sta şase luni!

În Liga 1, Marinescu a mai jucat la Urziceni, Steaua și U Cluj

Articol de Ionel Luţan, Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Accidentat în meciul de la Chiajna, Marinescu a primit un verdict crunt din partea medicilor: are ruptură de ligamente şi nu va mai juca deloc în 2013.

Aflat pe val atît în plan personal, cît şi cu echipa, Lucian Marinescu are un ghinion fantastic! La o fază banală a partidei de la Chiajna, în minutul 12, căpitanul Petrolului a suferit o accidentare extrem de gravă, relevată de RMN-ul efectuat ieri: ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept!

Pentru operaţie şi recuperare, mijlocaşul de 28 de ani va alege, cel mai probabil, o clinică din Madrid, la recomandarea medicului Claudiu Stamatescu.

Deşi este o accidentare urîtă, Marinescu e convins că se va întoarce cu bine pe gazon: "Nici nu vreau să mă gîndesc că nu mă voi recupera cum trebuie. Am un psihic tare şi vreau să cred că o să revin chiar mai puternic. Singurul lucru de care îmi pare rău este că am muncit un an întreg şi nu mă pot bucura de roadele muncii mele. Sper ca echipa să cîştige Cupa şi fără mine".

"Vorbim despre o entorsă gravă a genunchiului cu ruptura ligamentului încrucişat anterior, care necesită reconstrucţie. Aproape sigur, Laurenţiu va fi operat la Madrid" (Claudiu Stamatescu, medic Petrolul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.