Campionate

Beckham se retrage la finalul sezonului » Cele mai tari "perle" ale englezului: "Ştiu exact ce făceam, mîncam o ciocolată Lion" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 mai 2013

David Beckham a anunţat că se va retrage la finalul sezonului. Ajuns la 37 de ani, superstarul englez a avut de-a lungul timpului mai multe replici savuroase.

GSP.RO a pregătit  5 dintre cele mai tari declaraţii ale englezului. În perioada în care era la Manchester United l-a lăudat pe Alex Ferguson: "Este cel mai bun manager pe care l-am avut. De fapt, e singurul pe care l-am avut la acest nivel, dar e cel mai bun" :)

Beckham a avut şi suportul părinţilor, dar doar de la 7 ani: "Părinţii mei au fost aici pentru mine, încă de cînd aveam 7 ani".

Englezul a rememorat şi un moment important din viaţa sa, naşterea lui Brooklyn: "Îmi aduc aminte extrem de clar cînd am mers la spital pentru ca Victoria să-l nască pe Brooklyn. Ştiu că mîncam o ciocolată Lion în acele momente" :D

Beckham a vorbit şi despre botezul aceluiaşi Brooklyn: "Desigur că  îl vom boteza pe Brooklyn, dar nu ştim în ce religie".

Mijlocaşul a mai avut o replică celebră: "Mulţi cred că nu mă duce capul suficient ca să fiu atît de inteligent".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.