Liga 1

Dinamo nu joacă fără spectatori contra echipei lui Hagi, la ultimul meci acasă: acces gratuit pentru femei şi copiii sub 14 ani

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 17 May 2013

Dinamo joacă mîine la Vaslui, un meci decisiv pentru Europa, însă oficialii din Ştefan cel Mare se gîndesc şi la ultimul meci de pe teren propriu, cel cu Viitorul, de săptămîna viitoare.

După incidentele de la Derby de România, clubul "cîinilor" a primit interdicţia de a avea spectatori la proxima partidă de acasă, însă, conform deciziei Comitetului Executiv, este permis accesul femeilor şi copiilor sub 14 ani. Dinamo preia ideea celor de la Petrolul, U Cluj şi Rapid care au avut meciuri în campionat doar cu femei şi copii în tribune, sperînd ca jucătorii lui Cornel Ţălnar să nu fie singuri săptămîna viitoare, în Ştefan cel Mare, în confruntarea cu formaţia lui Gică Hagi.

Totodată, site-ul oficial al roş-albilor, www.fcdinamo.ro, anunţă că mîine dimineaţă, la ora 11:00, la Orange Shop din Iaşi, de pe strada Anastasie Panu, nr. 52, lotul echipei va participa la o sesiune de autografe cu fanii din oraş şi din Moldova ai "cîinilor".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.