Liga 1

Cum sînt motivaţi dinamoviştii înaintea meciului cu Vaslui: ”O victorie, un salariu”

+1 Foto
"Cîinii" n-au mai învins de 5 ani la Vaslui, de cînd s-au impus cu 2-1, goluri Dănciulescu și Bratu

Articol de Anastase Vlăsceanu  —  sâmbătă, 18 mai 2013

”Cîinii” sînt obligaţi să învingă în Moldova ca să mai spere la Europa. Ei riscă să nu joace în competiţiile continentale pentru prima oară în ultimii 15 ani.

Elevii lui Ţălnar au motive multiple să lupte diseară la Vaslui.

1. Au primit promisiuni că vor încasa unul dintre cele două salarii restante, luni, dacă vor obţine 3 puncte în dauna echipei ce-ar putea fura "cîinilor" poziţia a 5-a în clasament, ceea ce ar însemna un minus de 180.000 de euro din drepturile TV la finele stagiunii.

2. Dinamo speră să mai prindă locul 4, de care o despart 4 puncte. Dacă nu urcă o poziţie în clasament, echipa va rata accesul în cupele europene pentru prima oară în ultimii 15 ani. "Ne interesează să ajungem în Europa, aşa creşte prestigiul clubului", a comentat Ionuţ Negoiţă.

3. Bucureştenii speră să întrerupă seria neagră cu Vasluiul. Ultimele 6 meciuri directe au însemnat numai înfrîngeri pentru roş-albi. "Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut bine în această primăvară, Dinamo trebuie să rămînă Dinamo! La final, tragem linie şi vedem cine rămîne", a anunţat acţionarul.

3,90 e cota oferită de stanleybet pentru o victorie a Vasluiului diseară, iar în meci să se înscrie măcar 3 goluri

5,00 e cota oferită de stanleybet pentru un succes la 0 al lui Dinamo

"Dinamo rămîne Dinamo, chiar dacă are probleme şi suferă după derby. Din lotul nostru, doar Sînmărtean nu e la sută la sută, dar el ne-a învăţat să evolueze semiaccidentat" (Gabriel Balint, antrenor FC Vaslui)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Adio în 2014
Ionel Dănciulescu, 36 de ani, vrea să se retragă în iunie 2014. Fotbalistul care a marcat 213 goluri în 508 partide disputate în Liga 1 a anunţat: "Mai vreau să joc un an, probabil că va fi ultimul din carieră. Mi-aş dori să continuu tot la Dinamo, dar asta voi vedea de-abia după ce mă las de fotbal". Atacantului i s-a pregătit o funcţie de manager în cadrul grupării.

Dolha, "repatriat"
Ema Dolha, 33 de ani, s-ar putea întoarce în Ştefan cel Mare la vară. Portarul îşi termină contractul cu Gloria Bistriţa după ultima etapă şi e dorit la Dinamo, mai ales că roş-albii se vor despărţi de Kiko Naumovski, care vrea să plece la o altă formaţie, unde să fie folosit mai mult. Dolha ar intra în competiţie cu Bălgrădean pentru postul de titular.

"10 goluri şi titlul la anul"
Cosmin Matei, 21 de ani, 5 goluri şi două pase decisive în acest sezon, a oferit un interviu pentru DolceSport şi a dezvăluit: "Nu ţin să fiu golgeter, dar îmi doresc să înscriu măcar 10 goluri în viitorul sezon. Vom face totul ca să luăm titlul la anul, sper ca în 2014 să fim fericiţi. Cînd am venit, anul trecut, la Dinamo, mi-am dat seama că irosisem multe şanse. Am simţit că Dinamo e ultima mea ocazie şi-am făcut totul să-mi demonstrez valoarea. Dănciulescu mi-a dat multe sfaturi, să fiu dedicat, să joc pentru mine şi pentru familia mea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.