Liga 1

Fluctuaţii ciudate ale cotelor la pariuri pentru Steaua - Viitorul » Cum văd bookmakerii acest meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 May 2013

Steaua va juca în această seară de la ora 20:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO împotriva echipei lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa.

"Roş-albaştrii" sînt deja campioni, aşa că Laurenţiu Reghecampf a ales să trimită în vacanţă jucătorii care au dus greul în acest sezon, iar la ultimele partide din acest sezon va alinia o echipă formată din fotbalişti care au evoluat mai puţin în acest an.

Viitorul este în luptă aprigă în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare, însă chiar şi aşa, cota la pariuri a constănţenilor este mult mai mică decît cea a Stelei.

Bookmakerii dau cota 3 pentru un succes al Stelei în această seară, în timp ce o victorie a Viitorului are cota 1.95. Toate acestea deşi la începutul săptămînii echipa lui Laurenţiu Reghecampf avea cota 1.60, în timp ce constănţenii aveau 3.30.

Relaţia de rudenie dintre Hagi şi Gigi Becali, poziţia din clasament a celor două echipe, Steaua joacă fără motivaţie, în timp ce Viitorul are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a ieşi din zona roşie a clasamentului, Laurenţiu Reghecampf aliniază un prim "11" format din jucători mai puţini folosiţi, toate acestea au făcut ca aceste cote să aibă o asemenea fluctuaţie.

Alte cote interesante:

1-1 este scorul cel mai probabil, care are cota 6.90

11.5 este cota pentru o victorie a Stelei cu 1-0

2.22 este cota pentru ca Steaua să înscrie primul gol al partidei. Viitorul are cota 1.56

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.