Liga 1

VIDEO Etapa ţintelor Stelei » 5 dintre favoriţii lui Gigi Becali au marcat în această săptămînă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 mai 2013

Campionatul a intrat pe ultima sută de metri, dar Steaua pregăteşte deja transferurile pentru viitorul sezon.


Pe lista lărgită de transferuri se regăsesc şi o parte din jucătorii care au strălucit în această etapă. Gălăţenii Ionuţ Neagu şi Laurenţiu Iorga (VIDEO) au pornit asaltul ţintelor Stelei în acest sfîrşit de săptămînă. Cei doi au reuşit să marcheze împotriva Ceahlăului şi să contribuie la revenirea de senzaţie a Oţelului, care a cîştigat cu 3-2, revenind de la 0-2.

Au urmat golurile lui Dan Nistor şi Ousmane Viera (VIDEO), vedetele Pandurilor, care n-au putut însă împiedica eşecul gorjenilor, 2-3 cu FC Braşov. Mijlocaşul de 25 de ani e tentat să meargă în Spania, unde e dorit de Malaga, în timp ce fundaşul de 26 de ani, are o ofertă interesantă din Turcia.

Jeremy Bokila (VIDEO), probabil ţinta numărul 1 a "roş-albaştrilor" din campionatul intern, nu putea lipsi de pe lista marcatorilor din această etapă. Atacantul Petrolului a înscris cel de-al 15-lea său gol în acest sezon în meciul cu Astra, 1-1, dar e încă departe de golgeterul Raul Rusescu, care a punctat de 20 de ori pînă acum.

Lor li se adaugă şi Lucian Sînmărtean, mijlocaşul Vasluiului oferind o pasă de gol împotriva lui Dinamo, 4-1, pînă să fie schimbat, dar şi Nicuşor Stanciu (VIDEO), deja acontat de "militari", care şi-a trecut şi el numele pe tabelă.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.