Diverse

În elita Europei » Echipa susţinută de Gazetă a rămas singura neînvinsă de AC Milan la turneul german

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După o primă zi excepţională, în care au remizat cu copiii "Diavolului" milanez, 0-0, puştii lui Chilom au căzut fizic şi au încheiat turneul pe locul al 15-lea din 60 de participante.

Sîmbătă a fost o zi de vis pentru AS Dan Chilom! Prezentă la turneul "Fortuna" de la Dusseldorf destinat copiilor sub 11 ani, echipa susţinută de Gazetă a disputat 7 partide şi nu a pierdut nici una: 4 victorii şi trei remize. Dintre care una cu AC Milan, 0-0, cîştigătoarea turneului şi echipa care a învins în toate celelalte jocuri!

Ieri, în schimb, în a doua fază a grupelor, cei mici n-au mai făcut faţă fizic şi au cedat 0-2 cu 'Gladbach, 0-1 cu Aachen şi au remizat 0-0 cu Hertha. Aceste rezultate i-au trimis pe copiii Gazetei în meciul pentru locul al 15-lea cu Frankfurt, pe care l-au cîştigat la lovituri de departajare, 4-3.

"A fost o experienţă unică, o oportunitate pentru copii să ia contact cu fotbalul adevărat", spune Chilom. Copiii pe care-i antrenează sînt primii în seria întîi a Campionatului pe Municipiului Bucureşti pentru copiii născuţi în 2002.

1 este numărul ocaziilor pe care le-a avut Milan în faţa copiilor Gazetei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.