Campionate

Galerie foto&VIDEO » Au sărbătorit în familie » Imagini emoţionante cu jucătorii Barcelonei şi copiii lor

+24 Foto
Messi alături de fiul său, Thiago, şi de colegii de la Barcelona foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 mai 2013

Duminică seara, pe Camp Nou, FC Barcelona a primit trofeul de campioană în faţa a peste 55.000 de fani care au rezistat în ploaie pentru a-şi vedea favoriţii ridicînd al 4-lea titlu în ultimii 5 ani.

Momentul a fost unul încărcat de emoţie, căpitanul Carles Puyol alegînd, simbolic, să le ofere trofeul pentru a-l arăta spectatorilor antrenorului Tito Vilanova şi fundaşului Eric Abidal, cei doi eroi ai catalanilor care au învins cancerul.

Jucătorii care au devenit de curînd tătici şi-au adus micuţii pe stadion pentru a se bucura alături de ei. Messi l-a arătat lumii întregi pe fiul său, Thiago, care are 6 luni şi a oferit imaginea serii, fiind imortalizat cu suzeta micuţului în gură. Fabregas a venit cu Lia, fetiţia sa care are doar o lună de zile, iar Villa s-a bucurat alături de Luca, care are doar cîteva luni. Valdes i-a avut alături pe cei doi fii ai săi, Dylan, 4 ani, şi Kai, 6 luni. Andres Iniesta şi-a propus să o înveţe pe micuţa Valeria, 2 ani, imnul formaţiei catalane. N-au lipsit nici cele 3 fiice ale lui Eric Abidal şi nici cei doi băieţi ai lui Alex Song.
Marea absenţă a serii dintre cei mici a fost fiul în vîrstă de 3 luni al lui Gerard Pique. Micuţul se află alături de mama sa, cîntăreaţa columbiană Shakira, la Los Angeles, unde vedeta filmează pentru emisiunea "The Voice", din al cărei juriu face parte.

Meciul 500 pentru Valdes
Portarul de 31 de ani al Barcelonei, Victor Valdes, a bifat partida cu numărul 500 în tricoul blau-grana. Goalkeeperul a debutat la Barça pe 14 august 2002, într-un meci de Liga Campionilor, contra celor de la Wisla Cracovia. Valdes a anunţat deja că nu îşi va mai prelungi contractul cu Barcelona, fiind tentat să încerce o nouă experienţă într-un alt campionat. La finalul partidei, colegii săi l-au felicitat pentru cele 500 de meciuri şi s-au fotografiat alături de el, postînd pozele pe siteurile de socializare. Ca amintire, toţi coechipierii i-au semnat pe tricoul de joc. În perioada petrecută la Barcelona, Valdes a adunat 20 de trofee (3 Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, 6 campionate, două Cupe ale Regelui, 5 Supercupe ale Spaniei şi două Mondiale ale Cluburilor). Mai mult, fotbalistul şi-a adjudecat 5 trofee Zamora.

Obiectiv: liga de 100 de puncte
Barcelona continuă să lupte pentru un obiectiv important pentru orgoliul catalanilor. Xavi şi compania vor să egaleze recordul stabilit în sezonul trecut de Real Madrid, acela de a aduna 100 de puncte. După victoria de aseară, cu Valladolid, 2-1, formaţia antrenată de Tito Vilanova are 94 de puncte şi mai are de disputat două meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.