Liga 1

Scandalul după Steaua - Viitorul 2-5 devine unul european » "Vom face memoriu la UEFA!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 mai 2013

Viitorul a cîştigat în Ghencea, scor 2-5 şi a făcut un pas mare pentru salvarea de la retrogradare. Victoria surprinzătoare cu Steaua i-a determinat pe rivalii constănţenilor să acuze oficial un eventual blat.

Florin Prunea, preşedintele de la CSMS Iaşi, e hotărît să apeleze la UEFA.

"Vom face memoriu la UEFA după ruşinea de meci Steaua - Viitorul! Este o ruşine pentru fotbalul românesc. Strîngem toate probele, inclusiv autodenunţul lui Reghecampf, care acuza mizeriile din fotbalul românesc. Nu e normal ca anumite echipe să fie tratate diferenţiat de celelalte. Noi cînd am jucat cu Steaua, a avut în teren cel mai bun "11". Asemenea momente penibile cum au fost cele de duminică seară nu au ce căuta într-un fotbal curat. A fost cea mai ruşinoasă pagină din istoria Stelei!", a spus Florin Prunea pentru Mediafax.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că gruparea pe care o conduce trebuie să spere în continuare la salvarea de la retrogradare pe criterii sportive: "Mă sunau aseară jucătorii noştri, să mă întrebe dacă este posibil aşa ceva. Le-am spus că am primit o palmă şi trebuie să fim bărbaţi şi să luptăm până la capăt. Iaşiul poate rămîne în Liga I pe baza criteriului sportiv".

Demisie de 5 minute » Reghecampf a anunţat că pleacă de la Steaua, apoi s-a răzgîndit: "Trebuie schimbate anumite lucruri!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.