Liga 1

Prima reacţie a lui Gigi Becali după condamnare: "Cum să distrugi o familie în halul ăsta? Am greşit că m-am întors în ţară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 May 2013

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi a oferit primele declaraţii după decizia din această după-amiază.

"Eu nu m-am ascuns în spatele biroului parlamentar, nu ai de ce să te ascunzi. Merg acasă la familie, rog organele să aibă măcar un minim de decenţă şi de eleganţă şi de respect şi să aştepte să mă prezint singur, fără să vină cu mascaţi.

Dacă ei au crezut că o să dea drumul la Schengen cu Becali este problema lor, dar asta e situaţia. Am vorbit cu familia mea, sora a leşinat din păcate. Ce vrea Dumnezeu, asta e, aşa a zis mama.

Îmi pare rău, la ora asta sînt achitat de 5 judecători şi condamnat de 3 judecători. O să merg la CEDO. Toate demersurile pe care le pot face le voi face. Pentru familia mea.

Cum să condamni un om şi să distrugi o familie în halul ăsta pentru ceva ce s-a întîmplat acum nu ştiu cîţi ani. În seara asta fac bagajele şi mă prezint acolo.

Cel mai mare regret al meu este că nu am rămas europarlamentar. Un alt regret al meu este că nu am aşteptat decizia acolo unde trebuia şi nu mai veneam aici. Sînt trădat de statul român.

M-am gîndit să cer graţierea lui Băsescu. Dacă se poate, o să fac.

Asta e crucea pe care trebuie s-o duc. Doamne, dă-mi putere, să fie şi familia mea puternică".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.