Stranieri

Lobonţ speriat de fanii Romei înaintea finalei Cupei cu Lazio de duminică: ”Vă trimitem la spital!” :O

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La meciul cu Napoli (2-1) în care portarul român a fost integralist, ultraşii furioşi pentru locul 6 au afişat bannere de ameninţare: ”26-5-2013. Cîştigaţi sau fugiţi!”


Lobonţ nu mai are decît o şansă de a prinde Europa League, după ce a terminat pe locul 6 cu AS Roma. Să-l învingă duminică pe Ştefan Radu, în finala Cupei Italiei contra lui Lazio (Digi 1, ora 19:00), primul derby capitolin din ultimul act al competiţiei. Miza şi tensiunea devin cu atît mai mari cu cît fanii furioşi i-au ameninţat deschis cu bătaia pe giallorossi dacă nu iau trofeul. Mesajele afişate în peluza Nord, la ultimul meci cu Napoli (2-1), sînt cît se poate de elocvente.

"26-5-2013. Cîştigaţi sau fugiţi!" au scris ultraşii pe cel mai agresiv banner. Doar cei de la Peluza Sud au părut un pic mai indulgenţi: "După încă un sezon amar, unicul imperativ e să cuceriţi Cupa". Mai mult, pe parcursul partidei de pe "Olimpico" au intonat în mai multe rînduri scandarea: "Dacă pierdeţi finala vă băgăm în spital". Duminică se anunţă război la Roma!

5,5 în Gazzetta dello Sport
Lobonţ a greşit la unicul gol primit de Roma în meciul cu Napoli (2-1). "Fostul al treilea portar s-a aruncat în trecut cu o respingere stîngace, contribuind la reuşita lui Cavani", a scris Gazzetta dello Sport, care i-a acordat românului nota 5,5, cea mai slabă, la egalitate cu Piris şi Torosidis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.