Liga 1

Ieftin şi bun » Strătilă a trecut în doar o lună de la statutul de renegat la cel de netransferabil

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La jumătatea lui aprilie, şefii voiau să scape de Sorin după conflictele avute cu Ţălnar. Acum, nici nu vor să audă de o plecare a sa, mai ales că a acceptat să-şi reducă salariul


Sorin Strătilă a trecut de la agonie la extaz în decurs de numai o lună de zile! Mijlocaşul de 26 de ani s-a certat rău cu Cornel Ţălnar la jumătatea lunii aprilie, iar oficialii "cîinii" se hotărîseră să-l cedeze la Astra, club care încă deţine 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Determinarea din meciul cu Steaua, dar şi evoluţia bună din partida cu Vaslui, cînd a şi marcat după o cursă personală de 30 de metri, l-au adus printre favoriţii suporterilor, care l-au lăudat public şi au transmis conducerii că şi-l doresc pe Sorin în lot şi din sezonul următor.

Strătilă e şi ideal pentru club. Mai are doi ani de contract şi a acceptat în ianuarie să-şi diminueze salariul de la 6.500 de euro lunar la 5.000 de euro lunar. Toţi fotbaliştii au recurs la acest gest pentru o perioadă de 6 luni, adică pînă la 1 iunie, însă Sorin a fost de acord să i se taie din zerouri pînă la 1 decembrie 2013!


2 goluri în 9 meciuri a reuşit Strătilă în acest sezon, în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.