Liga 1

GALERIE FOTO Ora de Dinamo » "Cîinii" continuă campania de promovare a sportului în şcoli

+7 Foto
Foto: FC Dinamo

Articol de Victor Vrînceanu  —  Thursday, 23 May 2013

Astăzi a venit rîndul Şcolii Generale nr. 52 din Bucureşti să îi primească pe dinamovişti. "Cîinii" şi-au făcut apariţia în frunte cu "principalul" Cornel Ţălnar şi "secundul" Florentin Petre, moment în care micuţii suporteri echipaţi în culorile clubului şi cu postere în mîini au "erupt" de bucurie şi au început să scandeze numele favoriţilor.

Printre cei mai căutaţi pentru autografe au fost Ionel Dănciulescu şi Marius Alexe, care au făcut cu greu faţă solicitărilor. Antrenorul "cîinilor", Cornel Ţălnar, s-a arătat încîntat de această campanie:

"Mă bucur că persoanele din conducere au avut această iniţiativă de a ne aduce la această şcoală. Sînt sute de copii care iubesc Dinamo şi cred că ei vor fi viitori suporteri ai echipei. Sper ca unii dintre ei să vină chiar să joace pentru Dinamo".

Atacantul Marius Alexe şi-a amintit cu nostalgie de perioada în care, copil fiind vîna autograful lui Marius Niculae: "Sperăm să fie alături de noi aceşti copii şi să-i facem bucuroşi. Eu de la 10 ani sînt la Dinamo şi aici am rămas. Nu mai ştiu de la cine am luat autografe, dar ştiu că Marius Niculae era printre idolii mei. Avem poze şi eu, şi el din perioada în care venea alături de juniori. Eram foarte bucuros atunci".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.