Liga 1

VIDEO Enceanu Greuceanu » Braşovul a făcut show cu Bistriţa, 4-1. Enceanu a fost MVP-ul meciului

Enceanu (dreapta), la primele goluri în Liga 1

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La fel ca-n basmele copilăriei, puştiul Braşovului a lovit iute cu o "dublă" şi a facilitat victoria gazdelor împotriva unei echipe asemănătoare unui balaur sleit de puteri.

Meciul de pe "Tineretului" a părut un turnir din poveste. O mînă de 500 de oameni s-a strîns pentru a asista la o execuţie aşteptată. Pe post de balaur bătrîn, rămas din timpuri străvechi şi victimă a sacrificiului, a fost Gloria. În rolul lui Prîslea, Rareş Enceanu: tînărul de 18 ani a adormit zmeul din doar două lovituri!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mai întîi, execuţie rafinată pe lîngă un Oghinciuc ezitant. Apoi, lovitura nimicitoare, care l-a transformat din mezin într-un veritabil Greuceanu: pasă de la Buga, finalizare puternică pe lîngă acelaşi portar bistriţean. Au fost singurele minute animate dintr-o repriză fără istoric.

După pauză, Buga a făcut 3-0 după o bîlbă marca Oghinciuc (56), Oltean a luat imediat "roşu", Radu a dat-o-n bară din penalty (63). Enceanu şi-a făcut ieşirea de erou, iar Machado şi Feher au mai bifat cîte un gol pentru fiecare tabără, 4-1. Scorul final al unui basm cu erou, dar fără poveste!

Penalty pe gratis
"Centralul" bucureştean Florin Miron a greşit grav la o fază în careul gazdelor. La scorul de 4-0, a acordat un penalty pentru un presupus henţ comis de Machado. Reluările TV au demonstrat că mingea l-a lovit pe fundaşul braşovean în cap! Bistriţeanul Feher a punctat, după ce colegul Radu ratase un penalty cu 20 de minute mai devreme.

INBOX.
- PUŞTIUL Roberto Hasnaş a devenit cel mai tînăr fotbalist din actuala ediţie a Ligii 1. Mijlocaşul a debutat la doar 15 ani în primul eşalon!
- FANII braşoveni au afişat un mesaj de susţinere la adresa patronului Stelei. Aceştia au agăţat un banner cu textul "Free Gigi".
- SERIE de coşmar pentru Gloria. După meciul de aseară, bistriţenii au bifat cea de-a zecea partidă consecutivă fără victorie. În plus, au marcat doar trei goluri în aceste jocuri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.