Liga 1

EXCLUSIV Suporterii Rapidului pot influenţa viitorul echipei! Măsură inedită de prim ajutor a clubului

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 25 mai 2013

Suporterii giuleşteni au scris pe zidurile stadionului Giuleşti mesaje despre viitorul echipei din Grant. Chiar dacă nu au primit licenţa pentru următorul sezon al Ligii 1, fanii Rapidului sînt alături de jucători, dar mai ales de club. "Rapid nu moare!", este mesajul pe care fanii l-au publicat pe reţelele de socializare, dar l-au şi scris pe zidurile stadionului.

Cum joia viitoare, pe 30 mai, cu începere de la ora 20:30, Rapid va juca ultimul meci în Liga 1 cel puţin pentru un an, clubul a decis să tipărească 10.000 de bilete de solidaritate. Chiar dacă meciul va fi unul cu porţile închise, din cauza incidentelor de la meciul cu Steaua, suporterii şi-au manifestat interesul pentru a achiziţiona bilete de solidaritate, asemeni celor de la Universitatea Cluj.

Astfel, luni de la ora 11:00, timp de 4 zile, la casele de bilete ale stadionului Giuleşti, fanii vor putea achiziţiona cîte tichete doresc pentru a asigura un viitor echipei şi în Liga a II-a. Preţul unui bilet de solidaritate va costa 25 de lei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.