Liga 1

Yazalde nu a semnat cu CFR şi Steaua forţează să-l aducă în Ghencea!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 mai 2013

Atacantul Bragai, imprumutat la Beira Mar in ultima editie, Yazalde, este dorit mult de Steaua. Managerul din Ghencea, Mihai Stoica, l-a monitorizat de mult timp si-l considera atacantul de care ar avea nevoie pentru Champions League. Recent insa, CFR a anuntat ca l-a "furat" Stelei pe Yazalde.

Varianta adevarata, potrivit Radio GSP, este insa ca Yazalde nu a semnat nimic si ezita sa o faca pentru CFR. Surse din interiorul clubului clujean spun ca Yazalde a primit sfaturi chiar de la jucatorii CFR-ului si de la antrenorii portughezi care au trecut prin Gruia. Yazalde a aflat ca jucatorii lui Trica nu au primit  50.000 de euro prime stabilit pentru rezultatele din Champions League si nici salariul pe ultimele trei luni. CFR ofera Bragai 400.000 de euro, iar Yazalde mai are contract cu Braga inca un sezon.

Steaua incearca pe ultima suta de metri sa-l achizioneze, chiar daca Mihai Stoica mai are ochii puşi pe un alt jucător. E vorba de Luis Leal de la Estoril. "Daca Steaua il achizitioneaza pe Leal, da lovitura", considera un specialist in fotbal portughez.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.