Liga 1

Gigi, Neşu şi chelneriţele de pe Decebal » Ce nu s-a văzut la TV în timpul petrecerii steliştilor

Unul dintre momentele incendiare ale show-ului: pantalonii sfîșiați ai lui MM zboară prin aer spre fani Foto: Libertatea

Articol de Cătălin Popescu  —  joi, 30 mai 2013

Reghecampf a dat tonul scandărilor pro-patron în Piaţa Constituţiei # MM şi-a rupt pantalonii şi a aruncat materialul fanilor # Majoritatea jucătorilor au strigat numele lui Neşu, dar Nikolici, Gabi Matei şi Iancu au scandat, în faţa fiecărei cafenele de pe bulevardul Decebal, numele chelneriţelor care îi servesc seară de seară


Chipciu a fost marţi cel mai trist dintre campioni. Mijlocaşul luat de la Braşov a venit la decernare în cîrje, avînd piciorul imobilizat, şi nu s-a putut descătuşa cînd căpitanul Alex Bourceanu a ridicat trofeul deasupra capului. S-a dus alături de iubita sa, Andreea Preda, însărcinată în luna a 6-a. De acolo, Alex i-a urmărit cu tristeţe în ochi pe colegii săi făcînd turul stadionului, uitînd parcă de el. Lucrul acesta a fost remarcat şi de unii spectatori, care se întrebau: "De ce nu l-au luat şi pe el pe braţe? Ar fi meritat, chiar a ajutat echipa, nu ca Matei, care e acolo, în primul rînd". Chipciu n-a zăbovit prea mult pe teren, fiind primul jucător care a părăsit gazonul. Motiv pentru care a ratat pozele de grup de la final.

Dacă Rusescu, Latovlevici sau Bourceanu au fost oamenii care s-au bucurat cel mai mult, Chiricheş, alt om important al Stelei în acest campionat, a refuzat şi el turul de onoare. Fundaşul central, şi el accidentat, a stat în compania logodnicei sale. Cu ea de gît, Vlad s-a îndreptat spre galerie în momentul în care colegii săi au ajuns acolo cu trofeul şi a cîntat şi el alături de ultraşi.

Din momentul în care s-a plecat de la stadion, în autocarul descoperit, jucătorii au dat frîu liber nebuniilor. Georgievski a fost primul care s-a dezbrăcat, inclusiv de şort, rămînînd doar în chiloţi, spre amuzamentul fanilor. În momentul în care s-a ajuns în Piaţa Constituţiei, Reghecampf a solicitat microfonul. "Gigi Becali! Gigi Becali", a început să strige tehnicianul, scandare care a fost preluată de toţi suporterii.

Mihai Stoica a fost cel care l-a amintit pe Neşu, după care a recurs şi el la un gest nebunesc. Şi-a dat jos pantalonii de stofă, i-a rupt în bucăţi şi apoi le-a aruncat în mulţime, aceasta în timp ce Szukala fuma un trabuc cubanez, iar Georgievski bea sticlă după sticlă de bere inscripţionată cu "Steaua 24".

Cele mai amuzante momente s-au petrecut însă pe bulevardul Decebal. Autocarul a trecut succesiv prin faţa cafenelelor de fiţe din zonă, cele frecventate extrem de des de fotbalişti. Nikolici, Gabi Matei şi Iancu au scandat cîte un nume pentru fiecare locaţie în parte. "Maria, Maria!", "Simona, Simona", "Dorina, Dorina", a dat tonul scandărilor Nikolici, prin acest mod reuşind să le facă un pic celebre pe chelneriţele care îl servesc de fiecare dată cînd frecventează cafenelele!

Nikolici a răbufnit
După decernarea trofeului, cînd steliştii au mers în dreptul galeriei de la Peluza Sud, Nikolici a avut o altercaţie cu unii dintre ultraşii din sectorul respectiv. Muntenegreanul s-a enervat cînd un grup restrîns de suporteri l-a făcut beţiv şi a scuipat în direcţia fanilor. Gestul său a fost văzut şi de alţi suporteri, apoi o parte importantă din galerie l-a huiduit. Nikolici a mers lîngă ei şi şi-a cerut scuze, fiind apoi aplaudat pentru gestul său.

MM s-a premiat subtil
Mihai Stoica a fost anouncer la premierea roş-albaştrilor. Managerul general a prezentat tot lotul Stelei, staff-ul tehnic, cel administrativ, bucătarul, şoferul de autocar şi oamenii responsabili cu biletele. Oficialul stelist n-a făcut însă nici o referire la el, iar la final a fost premiat în anonimat..

Fanul norocos
În momentul în care steliştii se fotografiau cu trofeul alături de familii, un suporter de la tribuna a doua a profitat de neatenţia stewarzilor şi a pătruns pe gazon. Forţele de ordine au alergat după el şi l-au imobilizat chiar cînd acesta ajunsese în preajma trofeului. Ţinut cu mîinile după ceafă de 4 stewarzi, fanul a primit un ajutor neaşteptat din partea team-managerului Marius Ianuli. Acesta l-a eliberat şi l-a dus lîngă trofeu şi stelişti pentru o amintire de pus în ramă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.