Liga 1

VIDEO EuroPunct » Gorjenii au smuls o remiză, 1-1 cu Astra, şi au obţinut locul 2 şi o calificare istorică în Europa League

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La o zi după petrecerea de campioană a Stelei, Liga 1 încă mai avea secrete.


Departe de medaliile de campioni, sticlele de şampanie sau interviurile de pe autobuzul descoperit, dar cu miza Europa League, Pandurii şi Astra aveau să ofere una dintre cele mai frumoase prime reprize ale acestui an. Deşi încheiată cu un singur gol, marcat de Bukari, în minutul 33, după o centrare perfectă a lui Tembo, prima parte a încîntat prin faze de poartă, şuturi şi driblinguri spectaculoase.

Click aici pentru VIDEO!

După pauză, Pustai a simţit că trebuie să mute: a ieşit ineficientul Matulevicius, iar un alt obişnuit al marilor ratări i-a luat locul, Lemnaru. Nu a fost cazul şi în meciul cu Astra. La cîteva secunde după ce a intrat pe teren, Lemnaru a marcat şi i-a readus pe gorjeni în joc, printr-un "cap" perfect din 6 metri.

Fără alte faze, după patru minute de prelungire, arbitrul a fluierat, iar fanii gorjenilor au invadat terenul pentru a sărbători o seară istorică pentru echipa din Tg. Jiu.

"Sînt extrem de fericit! Îl felicit şi pe Grigoraş, a făcut o treabă minunată. Îmi felicit foştii mei jucători de la Gaz Metan, le mulţumesc, o să le dau o pizza cînd merg la Mediaş!"
Cristian Pustai, antrenor Pandurii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.