Cupa Romaniei

Azi e finala Cupei, CFR - Petrolul, de la 20:45 » Cadu: "Luăm Cupa şi salvăm sezonul!"

+1 Foto
Cadu a fost căpitanul CFR-ului la precedentele triumfuri ale ardelenilor în Cupă: 2008, 2009 și 2010

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar dacă a terminat campionatul cu CFR abia pe locul 9, Ricardo Cadu e sigur că trupa din Gruia va spăla ruşinea diseară.

"Ne dorim neapărat Cupa ca să uităm cît mai repede acest sezon dezastros. Apoi o să luăm şi Supercupa, astfel că într-un 2013 foarte prost ne putem trece în palmares două trofee.", a spus fundaşul.

Portughezul de 31 de ani nu e fericit că a scăpat de Bornescu, portar cu care şi el a avut un conflict anul trecut, într-un derby cu U Cluj: "Ce Bornescu?! Să fie sănătos, eu nu am nici o problemă cu el. Am uitat rapid acel episod din partida de la Cluj. Acum trebuie să fim atenţi la jucătorii foarte buni pe care-i are Petrolul. Bokila chiar e un pericol pentru noi, e unul dintre cei mai buni atacanţi".

Revenit după o accidentare la coloană pe nervul sciatic, căpitanul "feroviarilor" are şanse mari să fie titular diseară: "Mai am ceva probleme, dar voi face orice efort pentru a fi pe teren pentru a-mi ajuta echipa să cîştige".

"Sîntem echipa mai experimentată, am cîştigat de trei ori Cupa în ultimii ani, nu văd de ce n-am lua iar trofeul" (Ricardo Cadu, fundaş CFR)

"Vin 30.000 de fani ploieşteni la meci?! Şi ce dacă?! Pe teren se joacă tot 11 contra 11, nu văd care-i problema" (Ricardo Cadu, fundaş CFR)

6,20 e cota oferită de Stanleybet pentru un 1-1, cel mai probabil scor în partida de pe Naţional Arena

1,99 e cota oferită de Stanleybet pentru minimum 3 goluri marcate în finală

1,72 e cota oferită de Bet365 pentru ca Petrolul să cîştige trofeul. Un triumf al clujenilor e cotat la 2,00

ALTE ŞTIRI DESPRE FINALĂ:

Ca-n 1995
Se repetă istoria? În 1995, înainte de a cîştiga ultimul trofeu din istoria Petrolului, Cupa României, "găzarii" au fost duşi de antrenorul Ion Marin, vreme de 3 zile, în baza de la Săftica, aparţinînd lui Dinamo şi Ministerului de Interne. Acum, începînd de joi, galben-albaştrii au stat la un hotel din zona Piaţa Muncii, aproape de Naţional Arena, dar s-au antrenat în Ştefan cel Mare, pe stadionul "cîinilor". "Să fie cu noroc!", au spus ieri jucătorii lui Contra cînd au păşit pe iarba dinamoviştilor.

Costea I şi Velayos, luaţi, urmează Nistor
CFR a început să pregătească deja sezonul viitor, acontîndu-i pe atacantul Florin Costea, 10.000 de euro salariu lunar şi 100.000 de euro la semnătură, şi pe fundaşul lateral Javier Velayos, liber de contract, după ce i-a expirat acordul cu FC Braşov. Vîrful Severinului s-a înţeles pentru un contract pe 3 ani, spaniolul pe 4 sezoane. Ambii vor fi prezentaţi săptămîna viitoare. De luni se vor demara negocierile finale cu Pandurii pentru transferul lui Dan Nistor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.