Campionate

Scandalul continuă la Real Madrid: unul din căpitani şi-a anunţat plecarea, un lider acuză: "Unii sînt prea preocupaţi de imagine!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  sâmbătă, 01 iunie 2013

Real Madrid s-a despărţit deja de Jose Mourinho, care a înregistrat azi ultimul său meci pe banca clubului blanco, Real - Osasuna 4-2. Nu va fi însă singurul care va pleca, şi Higuain anunţînd că nu va mai rămîne pe Bernabeu.

"Am decis, vreau să plec de la Real Madrid. Simt că a venit momentul să-mi închei etapa aici. Am nevoie de o schimbare de decor. Am luat deja această decizie. Vreau să merg undeva unde să demonstrez că merit mai mult. Am oferte. Sper ca Real Madrid să facă ce e mai bine pentru club şi pentru mine. Aici nu a primit nimic, am muncit pentru tot. Am venit pe 12 milioane de euro, sigur clubul va obţine mult mai mult acum", a spus Higuain, căpitanul echipei la meciul cu Osasuna.

Atacantul argentinian de 25 de ani este dorit, printre altele, de Juventus şi mai are contract pînă în 2016 cu Real Madrid.

Adevăratele probleme

Fundaşul Alvaro Arbeloa a explicat la final că sînt probleme mari în vestiarul Realului, vorbele sale dovedind că Mourinho nu a avut sprijinul întregii echipe.

"Dacă îmi pare rău că pleacă Mourinho? Sigur, pentru că şi-a dat viaţa pentru Real Madrid. A făcut totul, s-a gîndit mereu întîi la Real Madrid, înainte de sine şi de imaginea lui. Nu ştiu dacă altcineva din acest club, inclusiv jucătorii, poate spune acelaşi lucru. E păcat că nu am putut profita de această perioadă de trei ani în care el a fost aici, să luăm mai multe titluri. Unora le-a lipsit maturitatea. Unii nu ne preocupăm atît de mult de imaginea noastră în faţa presei", a spus Arbeloa.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.