Campionate

Florentino Perez a fost reales preşedinte la Real Madrid

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 02 iunie 2013

Florentino Perez, 66 de ani, a fost reales preşedinte al lui Real Madrid, în urma unei şedinţe, azi dimineaţă, la care a participat staff-ul electoral al grupării blanco.

În realitate, fostul şi viitorul conducătorul al "galacticilor" n-a avut nici un rival, întrucît nimeni altcineva nu şi-a depus candidatura pînă ieri, la miezul nopţii. Astfel că, automat, Perez a fost reales preşedinte, lucru confirmat şi de oficialii madrileni.

"Conform articolului 40, paragraful E, secţiunea 2 din statutul clubului, Florentino Perez a fost numit preşedinte al lui Real Madrid", a fost anunţul, sec, prezentat şi pe site-ul ibericilor. Don Florentino a preluat conducerea grupării, prima dată, în 2000, cu el începînd "era galactică", şi în afara a 3 ani în care şef a fost Ramon Calderon, fostul "frate de sînge" al lui Gigi Becali, el a condus Real de atunci.

Ceremonia oficială a investiturii lui Perez va fi ţinută marţi, la ora 14:00, ora României, în Royal Box, pe arena Santiago Bernabeu. Conducătorul spaniolilor a promis că va face transferuri costisitoare şi de răsunet în această vară. Deja l-a numit pe Zinedine Zidane responsabil cu tranzacţiile de fotbalişti, iar principalele ţinte sînt, în acest moment, Gareth Bale şi Luis Suarez.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.