Stranieri

Scarlatache a avut un şoc la azeri: "Nu am mai întîlnit niciodată aşa ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 iunie 2013

Adrian Scarlatache s-a transferat în Azerbaidjan, la Hazar Lankaran, iar acolo a întîmpinat un moment şocant.

Echipa sa a pierdut finala Cupei la penalty-uri, iar fundaşul român a dezvăluit ceea ce s-a întîmplat în vestiar:  "Am avut o primă foarte mare pentru finală. Am pierdut la penalty-uri, apoi s-a întîmplat ceva ce n-am mai întîlnit niciodată. A fost un şoc. Preşedintele clubului a venit în vestiar şi ne-a spus «sînt foarte mândru de voi, v-aţi comportat onorabil. Chiar dacă am pierdut, e o finală, e normal ca cineva să cîştige. Aţi jucat bine, la penalty-uri e o loterie».

Pentru că i-a plăcut cum am jucat, el a mai plusat şi ne-a dat o primă mai mare. Deşi am pierdut, am luat mai mulţi bani decît dacă am fi câştigat. Acolo se plăteşte imediat după meci, jucăm cu banii în vestiar", a povestit Scarlatache la Dolcesport.

De asemenea, Scarlatache susţine că nivelul de la azeri va mai creşte în următorii ani:  "Nivelul este mai ridicat în Liga 1, dar uşor-uşor creşte şi fotbalul din Azerbaidjan, nu sînt departe de noi. Sunt sigur că în doi, trei ani vor ajunge la un nivel destul de ridicat, pentru că investesc mult, cumpără mulţi jucători străini, plătesc foarte bine. Au puterea financiară să  ajungă cu două echipe în grupele Europa League".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.