Baschet

Indiana Pacers refuză să moară şi vrea finala NBA! Miami Heat în mare pericol în meciul decisiv

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 02 iunie 2013

Finala Conferinţei de Est a ajuns să aibă o desfăşurare dramatică. Este 3-3 şi meciul decisiv va fi marţi dimineaţă la Miami! Heat nu are motive de ce să se considere favorită, mai ales că Indiana a dovedit, în cîteva rînduri, în duelul direct că nu se teme absolut deloc de actuala campioană NBA.

Pacers a reuşit să cîştige meciul şase, de acasă, scor 91-77. Indiana trebuia să cîştige, întrucît eşecul ar fi însemnat eliminarea din finală, dar şi-a conservat avantajul parchetului propriu. Inspiraţia sub panou, lipsa precipitării, au adus victoria gazdelor. Iar specialiştii spun că a contat şi absenţa lui Chris Andersen, noul Dennis Rodman din NBA. Roy Hibbert, 24 de puncte şi 11 recuperări, a fost "rege" sub panou, cu toate că adversarul, LeBron James, şi-a trecut mai multe puncte în cont, 29 de puncte, 7 recuperări şi 6 pase decisive.

Paul George a avut şi el 28 de puncte. Wade şi Bosh au avut probleme mari în joc, par a avea probleme fizice. Iar Heat speră să nu-şi înlăcrimeze proprii fani şi să joace finala NBA cu San Antonio Spurs, care e deja calificată în ultimul act de la începutul săptămînii.
Heat ar fi la a treia finală NBA la rînd, pe cînd Pacers n-a mai ajuns în această situaţie din 2000, cînd a pierdut cu Los Angeles Lakers.





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.