Liga 1

Garantat de Il Luce » Selymes este susţinut de Lucescu pentru postul de antrenor la Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Lucescu i-a făcut lobby lui Selymes pentru postul de antrenor la Dinamo, dar între acesta şi şefi există încă un scurtcircuit financiar.

Tibor Selymes şi-a dat acordul să o antreneze pe Dinamo, însă momentan nu a semnat contractul. Oficializarea nu a avut loc din cauza inadvertenţelor apărute la salariul oferit de Ionuţ Negoiţă, care doreşte să-i dea tehnicianului de 43 de ani numai 3.000 de euro lunar, în vreme ce Tibor solicită dublu.

De ce trag "cîinii" de Selymes? Pentru că este cel mai accesibil antrenor dintre cei aflaţi pe listă, - Ionuţ Badea, Ioan Ovidiu Sabău şi Petre Grigoraş dorind salarii cel puţin duble -, dar şi pentru că Mircea Lucescu a fost cel care l-a susţinut pe Tibor în weekend, într-o discuţie cu Negoiţă şi cu Anghelache!

Ieri, la prînz, Selymes a petrecut, alături de Anamaria Prodan, aproape două ore în biroul lui Negoiţă, însă părţile tot nu s-au pus de acord. Pe lîngă salariul de 6.000 de euro, Tibor vrea şi o primă la semnătură, aşa cum a fost învoiala acum trei luni, cînd acesta a fost angajat la Dinamo II.

4 puncte a obţinut Dinamo II în cele 8 meciuri cu Selymes pe bancă, echipa încasînd 19 goluri şi marcînd de numai 6 ori

"Ce se întîmplă acum la Dinamo e o strategie de semisucces. Cînd dai bani puţini, cîştigi puţin" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Nu pot divulga detalii din contractul lui Selymes. Nu poate semna un contract pe genunchi, trebuie discutate şi lămurite anumite lucruri" (Anamaria Prodan, agent FIFA)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.