Liga 1

Gigi Becali a fost condamnat aseară în Dosarul Valiza » Cît va sta acum la închisoare

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 iunie 2013

Gigi Becali a fost condamnat aseară la 3 ani cu executare în Dosarul Valiza pentru dare de mită, iar avocatul Bogdan Vlad susţine că ar fi primit chiar două, una pentru cazul Bistriţa şi una pentru cazul U Cluj.

Totuşi, decizia de ieri nu-i schimbă statutul lui Gigi Becali. El se afla în închisoare de pe 20 mai, cînd a fost condamnat definitiv în Dosarul Schimbului de terenuri cu Armata şi avea oricum de ispăşit o pedeapsă de trei ani. Condamnarea primită ieri se contopeşte cu celelalte şi rămîne sancţiunea maximă, adică aceeaşi de trei ani, din care va sta închis minimum doi ani.

După două treimi din pedeapsă, avocaţii au dreptul să solicite eliberarea condiţionată pentru bună purtare şi pentru alte activităţi desfăşurate în închisoare.

Aseară, avocatul lui Becali, Bogdan Vlad, a anunţat acelaşi lucru, patronul Stelei va sta maximum trei ani: "A fost condamnat cîte 3 ani pentru 2 infracţiuni pentru dare de mită, una pentru Bistriţa şi una pentru Cluj, iar pentru cîte două infracţiuni de fals cîte un an, deci au fost 8 ani. Dar va sta 3 ani, se execută pedeapsa cea mai mare", a explicat la RTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.