Liga 1

VIDEO Oficiali FRF filmaţi cu camera ascunsă: "Steaua, exclusă din Europa, în România o mai bîjbîim noi" :O

blana,caciula Steaua,coarne,fular Steaua,suporteri Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 iunie 2013

Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere, şi Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, au anunţat că Steaua va fi exclusă din cupele europene în urma unei discuţii cu camera ascunsă.

"Steaua este la mîna UEFA şi la mîna Ligii. În Europa va fi exclusă, pe plan european e sigur. În România o mai bîjbîim noi. Nu cred că Liga va fi în stare s-o retrogradeze pe Steaua", a spus Viorel Duru într-o discuţie cu camera ascunsă la România TV.

Şi secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, a confirmat în aceeaşi discuţie: "Steaua, exclusă pentru un an, pentru 3, pentru 5. El a fost condamnat pentru corupţie. Sigur că el a spus că sînt bani pentru premiere. Dar ăia zic că a minţit: cu terenuri, cu nu  ştiu ce. Ăia o să zică : «De ce nu s-au dat banii oficial, prin bancă?» Au găsit valiza".

VIDEO cu declaraţiile lui Kassai şi Duru

Marian Iancu: "UEFA va fi rigidă, Steaua nu scapă"
"UEFA va fi foarte rigidă, foarte dură. Acolo nu este loc de interpretări. Doar latina noastră lasă loc de astfel de interpretări. Sîntem în comunitatea europeană şi se impune altă rigoare. Este o hotărîre definitivă pe motiv de corupţie. Va lua decizia de ieri, va traduce şi va hotărî identic.

Lucrurile sînt clare din punctul meu de vedere în Europa, nu există posibilitatea să scape", a explicat şi fostul patron al lui Poli Timişoara, Marian Iancu, la televiziunea sportro. Citeşte mai multe aici.

MM apără Steaua pe Facebook: "Nu o să fie nici o problemă"
"Steaua va juca în preliminariile UEFA Champions League, eu sînt convins şi de calificarea în grupe. Nu vă mai obosiţi să ne denigraţi şi nu mai scrieţi (spuneţi) ceea ce vă imaginaţi (doriţi)", a sous managerul Stelei pe facebook. Citeşte mai multe aici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.