Liga 1

UPDATE / Negoiţă a apelat la "SMURD". Selymes e out, vine Mulţescu! "Ne-am înţeles, banii nu sînt o problemă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 iunie 2013

Tibor Selymes nu s-a pus de acord cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache în privinţa contractului, astfel că şefii l-au contactat din nou pe Gheorghe Mulţescu.

UPDATE / Prima reacţie a lui Mulţescu, viitorul antrenor al lui Dinamo: "Ne-am înţeles, banii nu sînt o problemă, vreau să văd la lucru noile achiziţii, pe jucătorii despre care se vorbeşte. Nu se pune problema să nu semnez, mai sînt doar mici detalii de pus la punct, apoi vom da drumul la treabă".

*****

Antrenorul fusese acontat de roş-albi încă din aprilie, înaintea meciului direct dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş, însă, deşi antrenorul de 61 de ani îşi dăduse acordul, cele două părţi nu reuşiseră să le pună de acord asupra salariului.

Acum, Mulţescu a fost din nou contactat de şefii "cîinilor" şi şi-a dat acordul să semneze cu Dinamo un contract pe doi ani, cu posibilitate de prelungire. Mulţescu, poreclit "SMURD-ul" pentru abilitatea de a salva echipele aflate într-o situaţie dificilă va merge acum la Rin Hotel pentru a semna contractul cu Dinamo, urmînd să fie numit oficial în cadrul unei conferinţe de presă, cel mai probabil, mîine.

La Dinamo, acesta va colabora cu preparatorul fizic Yuksel Yesilova, turcul lucrînd şi cu Dorinel Munteanu în scurta perioadă petrecută în Ştefan cel Mare. Antrenor secund va fi Daniel Timofte, iar antrenor cu portarii va fi Cătălin Mulţescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.