Campionate

Cristiano Ronaldo, ultimul pe răbojul lui Jose Mourinho: ”E un îngîmfat!”

Cristiano nici nu ascultă sfaturile tactice ale lui Mourinho // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor al Realului a povestit că l-a criticat la un moment dat pe CR7 sperînd ca acesta să înveţe ceva: ”Dar el s-a purtat ca şi cum le-ar şti pe toate”.

Presa, Casillas, Sergio Ramos, Pepe. Şi ultimul pe listă, Cristiano Ronaldo! Da, Cristiano. Nici pe favoritul său nu l-a iertat Jose Mourinho la despărţirea de Real. Deşi atacantul l-a susţinut în multe momente delicate de-a lungul celor 3 sezoane petrecute la Madrid, tehnicianul portughez a avut să-i reproşeze şi lui ceva.

"Cristiano a făcut trei sezoane fantastice cu mine pe bancă. Singura problemă pe care am avut-o cu el e foarte simplă: l-am criticat la un moment dat din punct de vedere tactic. Speram ca astfel să-l ajut să-şi îmbunătăţească jocul. Dar n-a acceptat. Probabil crede că le ştie pe toate", a punctat Mourinho.

Că relaţia lui cu Ronaldo s-a deteriorat considerabil în 2013 semnalase şi presa spaniolă. CR7 a fost surprins la un moment dat gesticulînd nervos în direcţia băncii de rezerve. Iar pe net a circulat inclusiv o înregistrare video în care atacantul portughez părea că-l înjură pe Jose!

Adversari în Premier League?
Din toamnă, Mourinho şi Ronaldo ar putea fi adversari în Premier League, exact ca în perioada 2004-2007. Jose s-a întors deja la Chelsea, iar The Sun scrie că Man. United face eforturi pentru a-l readuce pe CR7 de la Real. Campioana Angliei le-ar fi oferit madrilenilor 76 de milioane de euro plus un jucător în schimbul portughezului.

"Trădare? Întrebaţi-l pe el!"
Întrebat dacă se simte trădat de Pepe, care l-a criticat pentru diferendul cu Iker Casillas, Mourinho a replicat: "Eu l-am ajutat pe Pepe cînd era cu un picior în afara clubului. Dar s-a accidentat şi un puşti cu 13 ani mai tînăr, Varane, i-a luat locul. Am considerat că Varane trebuie să rămînă în echipă, iar Pepe s-a supărat".

"Cheia este echipa şi echipa are nevoie de echilibru. Fără echipă, Ronaldo nu înseamnă nimic" (Jose Mourinho, fost antrenor Real)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.