Handbal

Şi Managarova la Buducnost? » Oltchimul mai pierde o jucătoare

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După Neagu, campioana Muntenegrului doreşte să o transfere şi pe extrema din Ucraina. Mai are un an de contract cu Oltchim, dar fiind neplătită, poate pleca.

S-a ales praful de echipa "galactică" a Oltchimului, cea mai bună din istoria clubului. Anunţate să-şi caute echipe, pentru că Vîlcea nu mai are bani să le plătească, jucătoarele au început să semneze noi angajamente, la alte cluburi.

Adriana Nechita s-a înţeles cu vicecampioana României, HCM Baia Mare, acolo unde va evolua în următoarele trei sezoane. "Sperăm ca experienţa ei să ne ajute în realizarea proiectului nostru", a declarat Daniel Kotecz, directorul sportiv de la HCM. Baia Mare e interesată şi de portarul Paula Ungureanu, dar părţile nu au ajuns încă la un acord.

Buducnost Podgorica, campioana Europei în 2012, are planuri mari pentru sezonul viitor. Muntenegrenii doresc să le transfere pe Cristina Neagu şi Iulia Managarova. Dacă în privinţa primeia nu au nici un fel de dificultate, Neagu fiind liberă de contract, Iuliei Managarova îi expiră înţelegerea cu Oltchim în iunie 2014.

Ucraineanca ar putea să ajungă însă la Buducnost, în condiţiile în care are deja trei luni restanţă de plată la Oltchim. Dacă îşi va depune memoriu, ea va deveni imediat jucătoare liberă.

În privinţa Cristinei Neagu, se pare că interul stînga s-a înţeles deja cu Buducnost. Ea urmează în cîteva zile să plece la Podgorica pentru a semna o înţelegere pe două sezoane.

Unde vor juca vîlcencele?
Bulatovici - Gyor (Ungaria)
Manea - Krim Ljubljana (Slovenia)
Jovanovici - Astrahan (Rusia)
Farcău - Dunărea Brăila
Pineau - Vardar Skopje (Macedonia)
Nechita - HCM Baia Mare
Neagu - Buducnost (Muntenegru) (?)
Managarova - Buducnost (Muntenegru) (?)
Barbosa - SCM Craiova (?)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.