Liga 1

Bokila îi întoarce spatele Stelei » Pleacă în Rusia. Singura dilemă: Rubin Kazan sau Lokomotiv?

Şefii Petrolului speră să obţină peste 2 milioane de euro pe vîrful lor

Articol de Justin Gafiuc, Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul de origine congoleză e ca şi vîndut în campionatul în care antrenează Dan Petrescu. Destinaţia cea mai probabilă: Rubin Kazan sau Lokomotiv Moscova. Preţ: 2,5 milioane euro.

Mariajul Petrolul - Bokila se apropie de final. Iar destinaţia africanului nu va fi cu siguranţă Ghencea! Surse apropiate clubului ploieştean spun că atacantul care a adus Cupa României la Ploieşti, prin golul marcat în finala contra Clujului, e ca şi vîndut în Rusia! "99% afacerea e rezolvată! E vorba despre minimum 2,5 milioane de euro pe care Petrolul le va primi pentru Bokila", au precizat sursele respective.

Dinamo Zagreb şi Maccabi respinse
E posibil ca transferul să se rezolve deja de săptămîna viitoare, iar printre numele vehiculate sînt Lokomotiv Moscova şi Rubin Kazan. Deocamdată, jucătorul se află în vacanţă, în Olanda, unde locuieşte împreună cu familia.

Team-manager-ul "lupilor", Marius Nicolae, oferă versiunea oficială: "Nu se ştie deocamdată ce se va întîmpla cu Bokila, nu e exclus să rămînă şi în continuare la Ploieşti, fiindcă se simte excelent aici. Cert e că variantele Dinamo Zagreb şi Maccabi Haifa, vehiculate în presă, nu reprezintă oferte acceptabile din cauza preţului sub cel la care e cotat Bokila".

16 goluri a marcat Bokila pentru Petrolul în campionatul trecut, fiind pe locul doi în clasamentul golgeterilor, după Rusescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.