Campionate

Sparge banca! » Ronaldo este cu gîndul la un nou supersalariu cerut lui Real

Ronaldo, 28 de ani, vrea să fie la înălțime nu doar în teren, dar și la contul bancar // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 07 iunie 2013

Profitînd de oferta primită de la PSG, atacantul de 28 de ani cere dublarea cîştigurilor sale la Madrid pentru a-şi prelungi acordul pînă în 2018.

Dacă "Balonul de Aur" nu i-l poate sufla lui Messi, Ronaldo vrea măcar să ajungă cel mai bine plătit din lume. Şi dacă aşa i-a şi promis preşedintele Perez ca să fie reales, starul portughez a supralicitat, cerînd salariu aproape dublu pentru a reînnoi acordul cu Real care expiră în 2015!

Înaintea plecării către Lisabona, unde are diseară un meci capital de calificare la CM 2014, cu liderul grupei F, Rusia, CR7 a transmis prin intermediul impresarului Jorge Mendes că nu e deloc mulţumit de oferta lui Perez. Contract prelungit cu trei sezoane, 14 milioane de euro net anual şi renegocierea drepturilor de imagine, 40 de procente fiind acum gestionate de clubul blanco.

Ronaldo face presiuni şi pentru că ştie că e dorit insistent de Manchester United şi PSG. Noua campioană a Franţei s-ar apropia de pretenţiile sale financiare, 18 milioane de euro net pe an potrivit L'Equipe, care scrie că Real vrea să-l convingă pe CR7 să semneze pînă la finele lunii.

10 milioane de euro şi 60% din drepturile de imagine, cotate la 16 milioane în 2012, primeşte anual Ronaldo în prezent la Real

18 milioane de euro şi toate drepturile de imagine cere Cristiano pentru a reînnoi acordul cu Real

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.