Stranieri

Cine îl va păzi pe Mutu! » Noul antrenor al lui Ajaccio a făcut 8 luni închisoare

Courbis e considerat un foarte bun tehnician, însă nu are nici un trofeu în Hexagon, deşi a antrenat la Bordeaux şi Marseille

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rolland Courbis, 59 de ani, un excelent tehnician, dar mereu în conflict cu legea, va antrena pentru a treia oară în Corsica.

A fost deja anchetat în trei dosare. A trucat jocurile la un cazinou din Nice, a deturnat fonduri din transferurile lui Toulon, a fost implicat în afacerea conturilor lui Marseille.

Pentru ultimul caz, a primit 2 ani de închisoare fermă, dar a stat numai 8 luni în spatele gratiilor, alte 4 luni purtînd o brăţară electronică pentru a putea fi oricînd ţinut sub control. Şi încă un amănunt: a supravieţuit (a fost rănit) dintr-un asasinat în care ţinta atacului, liderul unui important grup mafiot corsican, a fost răpusă de o rafală de gloanţe.

Acesta este Rolland Courbis, noul antrenor al lui Adrian Mutu, care se întoarce la Ajaccio după 7 ani. I-a mai pregătit pe corsicani de două ori (2001-2003 şi 2004-2006) şi îl va înlocui acum pe Albert Emon. L'Equipe anunţă că astăzi sau mîine va fi prezentat la club de preşedintele Orsoni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.