Liga 1

Laude din partea unui mare dinamovist: "Asta e marea calitate a lui Gigi Mulţescu" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 June 2013

Ionuţ Negoiţă s-a hotărît şi l-a numit pe Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică a lui Dinamo pentru următoarele două sezoane.

Poreclit SMURD-ul, Mulţescu este considerat a fi cea mai bună variantă pentru a o prelua pe Dinamo. La fel consideră şi Giani Kiriţă, fostul căpitan al "cîinilor": "Este o decizie foarte bună. Ştie să pună jucătorul în valoare, să-l joace exact acolo unde trebuie, asta e marea calitate a lui nea Gigi.

Depinde de ce transferuri se vor face, să vedem dacă se poate bate la cîştigarea campionatului", a spus Kiriţă la televiziunea sportro.

Kiriţă nu crede însă că se poate forma o echipă doar din jucători tineri: "Este foarte greu să formezi o echipă doar din jucători tineri. Trebuie un mix, iar acum la Dinamo nu mai există jucători cu experienţă în afară de Dănciulescu şi Munteanu".


Nici nu-i trecea prin cap că va fi trimis la închisoare. Eu de atunci l-am avertizat că i se pregăteşte ceva, că ar fi bine să plece din România. I-am zis: <>. El ce a spus? Nici n-a vrut să audă de aşa ceva. Îmi zicea: <>.

Citeste mai mult: adev.ro/mnzp5k
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.