Liga 1

Steaua va finaliza săptămîna viitoare primul transfer al verii! Ce alte 3 nume ar mai putea veni în Ghencea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 iunie 2013

Steliştii au emoţii în privinţa unei eventuale sancţiuni din partea UEFA, după condamnarea lui Gigi Becali în Dosarul Valiza, eveniment care poate pune în dificultate şi transferurile.

Mihai Stoica a dezvăluit că săptămîna viitoare va cere acceptul lui Gigi Becali pentru transferul unui atacant străin, care poate fi singura achiziţie a roş-albaştrilor în această vară.

"Miercuri voi avea discuţia pentru a i se da OK-ul unui atacant străin, iar săptămîna viitoare începem pregătirea. În afară de el, dacă nu pleacă nimeni, nu ne interesează nici un jucător. De ce să schimbi o echipă care a realizat asemenea performanţe?", a declarat Mihai Stoica la Dolce Sport.

Managerul Stelei a vorbit şi despre ţintele din campionatul intern, la care nu s-a renunţat definitiv: "Continuă negocierile cu Alibec, Sînmărtean sau Chiţu, sînt jucători de valoare şi sînt bineveniţi, dar nu sîntem disperaţi să îi aducem".

Atacantul la care se referă MM ar putea fi argentinianul Emanuel Perrone, liber de contract după despărţirea de Asteras Tripolis.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.