Campionate

VIDEO Balotelli furioso! » SuperMario a comis-o din nou: eliminare, pumni şi picioare în vestiar la 0-0 cu Cehia

Balotelli vede "roșu", după care ia pereții la picioare în vestiar

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul italian şi-a ieşit din fire după ce arbitrul Moen i-a arătat uşor al doilea cartonaş galben în minutul 72.

Seară de uitat pentru Mario Balotelli la Praga. Şters multă vreme în derby-ul grupei cu Cehia (0-0), dar şi "controlat" riguros de fundaşii adverşi, atacantul Italian a explodat spre final.

VIDEO: Vezi AICI reacţia lui Balotelli!

În decursul a numai 4 minute (68-72), SuperMario a reuşit să încaseze două "galbene" de la arbitrul Svein Oddvar Moen. Primul OK, după ce l-a împins de la spate pe Kadlec. Celălalt însă, uşor acordat, în urma unui duel aerian cu Gebre Selassie.

Balotelli a văzut roşu în faţa ochilor! O dată cînd "centralul" norvegian l-a expediat la cabine, apoi în momentul în care a înţeles că nu-l poate convinge să-şi revizuiască decizia. A ieşit foc şi pară de pe teren, s-a luat inclusiv de rezerva lui Moen, iar la vestiare s-a răzbunat cu pumnii şi picioarele pe un zid.

"Priviţi imaginile şi apoi să-mi spuneţi", s-a răstit el la reporterii RAI UNO, pentru ca, mai tîrziu, să izbucnească şi pe Twitter: "Scrieţi ce vreţi, dar la Cupa Confederaţiilor să susţineţi altă naţională, v-o spun din inimă. Şi revedeţi partida bine, toată!".

Suspendat în Brazilia?
În mod normal, după eliminarea suferită vineri, Balotelli e suspendat pentru următorul meci al Italiei din preliminarii, cu Bulgaria, pe 6 septembrie. Dar e posibil ca FIFA să vrea altfel. Ţinînd cont că următoarea competiţie oficială la care participă squadra azzurra e Cupa Confederaţiilor (15-30 iunie), forul mondial ar putea decide azi să-l suspende pentru un meci în Brazilia.

"Reacţia mea n-a fost cea potrivită. Cer scuze întregii echipe. Trebuie să învăţ...din nou" (Mario Balotelli, ieri)

"Mario trebuie să înveţe să se controleze în asemenea situaţii. L-am văzut nervos şi mă gîndeam să-l înlocuiesc, dar n-am mai apucat" (Cesare Prandelli, selecţioner Italia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.