Liga 1

Steaua face planuri de apărare în cazul unei sancţiuni UEFA » Paşii care ar trebui urmaţi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 June 2013

Steaua riscă suspendarea din cupele europene, ca urmare a condamnării lui Gigi Becali în Dosarul Valiza. Mihai Stoica a explicat care e situaţia actuală şi a spus că în cazul unei sancţiuni, clubul său e pregătit să se apere.

"Pe plan intern există deja o hotărîre definitivă şi irevocabilă. Nu s-a mai întîmplat nimic din 2008 pînă acum pentru a se redeschide cazul. În momentul cînd noi întocmit actele pentru a obţine licenţa pentru competiţiile intercontinentale aveam decizia definitivă de la cea mai înaltă instanţă sportivă din România şi decizia judecătorească a Înaltei Curţi, complet de 3 judecători: achitare.

Toată lumea aşteaptă acum să vadă ce se întîmplă la UEFA. Deocamdată nu s-a declanşat nici o procedură împotriva noastră. Dar se poate declanşa oricînd. Dacă cei de la UEFA vor considera că trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină, iar Comisia să ne informeze, noi vom avea termen să pregătim apărarea. Apoi termen pentru atac, dacă decizia este nefavorabilă. Dar este posibil ca cei de la UEFA să considere că nu e cazul să se sesizeze", a declarat MM la Dolce Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.