Liga 1

Herea se mută la Ploieşti! » Mijlocaşul Rapidului negociază intens cu deţinătoarea Cupei

Articol de Ionel Luţan, Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Transfer-bombă la Petrolul: Ovidiu Herea e la un pas să semneze cu "lupii"! După portarul Pecanha, un alt rapidist ar putea ajunge sub comanda lui Contra, mijlocaşul ofensiv dîndu-şi acordul de principiu să vină la Ploieşti.

Ovidiu e dispus să renunţe la banii restanţi pe care-i are de primit de la clubul din Grant, însă tot mai există o problemă. Cînd a fost adus de la Progresul, în contractul lui Herea a fost introdusă o clauză conform căreia Rapidul trebuie să-i plătească lui Constantin Iacov, fostul finanţator din Cotroceni, suma de 500.000 de euro, în cazul în care fotbalistul părăseşte Giuleştiul!

Şefii Petrolului ar putea face rost de banii necesari din vînzarea lui Bokila, care e evaluat la 3 milioane de euro şi are mai multe oferte din Rusia, Polonia, Croaţia şi Israel. Pe lista posibilelor achiziţii ale prahovenilor din această vară se mai găsesc: Buzbuchi (portar, 19 ani, Viitorul), Benga (fundaş, 23, Oţelul), Teixeira (mijlocaş, 32, liber) şi Chiţu (atacant, 22, Viitorul).

Premiaţi cu întîrziere
Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a anunţat cum le va oferi elevilor lui Contra bonusurile pentru cîştigarea Cupei şi pentru ocuparea locului 3 în Liga 1: "Pînă pe 10 iulie, cînd sperăm să învingem Steaua, în Supercupă, vom vira 1,2 milioane euro. Diferenţa de pînă la 3 milioane va fi virată în mai multe tranşe, pe toată durata sezonului viitor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.